Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Bemutatkozás
Köszönöm, hogy meglátogatta oldalamat. Remélem elégedett lesz termékek, és szolgáltatások minőségével.

Budapesti helyszínnel, 1993 óta foglalkozom az  automata kaputechnika szinte valamennyi ágával. Ide tartoznak a sínes és úszó, vagy függesztett tolókapuk, egy és kétszárnyú nyílókapuk, billenő,  szekcionált, és redőny garázskapuk, automata sorompók, automata portálajtók, automata parkolóőrök, automata rácsok. E mellett lakásriasztók, audió és videó kaputelefonok, videó megfigyelő rendszerek,  beléptető rendszerek telepítésével és forgalmazásával is foglalkozom. Mindig szem előtt tartom a megrendelő igényeit, a helyszín adta lehetőségeket, és ehhez igazítom a beépítésre kerülő eszközök minőségét és árfekvését. Törekszem a legmegfelelőbb berendezések és megoldások kiválasztására. A feladatokat a tervezéstől a kivitelezésen keresztül  komplex módon végzem. Így a betonozás, kapugyártás, kábelezés, kapuautomatikák telepítése és programozása, rádiós rendszerek összehangolása, betanítás,  majd később rendszeres karbantartás és szervizelés, mind egy kézben marad. Ezzel kevesebb utánjárással pénz is megtakaríthat.  Budapesten, és környékén, valamint a Velencei tó környékén (Gárdony, Agárd, Velence, Pákozd, Sukoró) ingyenes a felmérés.
Az általam is forgalmazott és telepített vezetékes illetve rádiós lakásriasztó rendszerek MABISZ  minősítéssel rendelkeznek, és alkalmasak távfelügyeleti rendszerhez való kapcsolódáshoz.
Az analóg és digitális kaputelefonok mellett, képrögzítős kamerás rendszereket, valamint proximity kártyás, biometrikus beléptető rendszereket is forgalmazunk és telepítünk.

Tekintse meg, és válasszon széles árukészletünkből és folyamatos akciós termékeinkből. Mindezeket megtekintheti www.izsola.hu  weblapon is. Amennyiben a fentiekkel bármilyen kérdése van,  szívesen állok  rendelkezésére elérhetőségeimen.

Keressen!

Kaputechnikában, riasztókban, és kamerás megfigyelőrendszerekben otthon vagyok!!!!
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!